Tuesday, January 21, 2014

Never At Home



Assalaamu 'alaikum, People! How's life? Is it just me or January really went by so fast? So, I've been busy the whole month, there's some project which need my full attention. OK, I know I suppose to say sorry for being a bad blogger and then explain the reason why I neglected my blog for so long. So what I'm trying to say is, oh my where do I start?



Thank you so much for being a very great reader, bare with my laziness, my weird language, my lack of emotion in post and many other freaking bad things about me. But most of all thank you for being there for me.



OK, now it's time for a little bit serious talk!
Ada banyak alasan kenapa some people never at home. For example, Gue. 'coz lagi-lagi gue musti ninggalin rumah dan kampung tercinta. And my current town kali ini adalah ... *drumroll ... Sebuah kota yang diwalikotain ama si Beautiful Airin, adik dari si Trouble Ratu Atut. Yups! Tangerang, tepatnya di Serpong, Tangerang Selatan.



There are 2 homes yang bakal gue kangenin selama gue ada di sini. Yaitu, home gue di kampung dan home lapak gue ini. Jauh dari rumah, pastinya gue bakal bikin gimana caranya biar tempat kerja gue senyaman di rumah sendiri. 'coz kemana aja kita pergi, pada akhirnya yang dicari adalah sebuah rumah. And yes, wherever you feel pleasant, you might call it home!



Dan home kedua yang bakal gue kangenin adalah beranda lapak ini. Tempat di mana gue bisa numpahin apa aja yang pengen gue tumpahin atau nulis apa aja yang pengen gue tulis, 'n no matter what I write here! Right?



Mungkin gue bakalan jarang posting dan blogwalking. So, 'em sorry kalo gue belom sempet ngebales komen-komen di post kemaren. Juga maap banget kalo gue gak sempet maen balik ke lapak elo. Tapi gimanapun elo semua juga bakal gue kangenin. Karna dari elo, gue belajar dan berbagi segala hal. Karna elo, I grew up, other than positive things there's also bad things. Dan dari elo juga gue bisa mahamin step by step everything process. I know I will make mistakes in the process maybe a little or maybe big mistakes, but I want when 'em old, always looking back 'n learning more. I have nothing to regret. 'em pleasant to know you ...



Happy Blogging 'n Keep On Fire!

Wassalaam. :-)



7 comments:

  1. Yah, Selamat berumah baru dan selamat bersibuk sibuk ria deh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih, kak Tikaaaa ... ^_^

      Delete
  2. ada anak ilang satu nih hehe

    ReplyDelete
  3. How's life? Is it just me or January really went by so fast? So

    ReplyDelete